Experten: Vilken tandställning passar dig? 

Tandställning som är bäst

Flera olika typer av tandställningar kan användas för att justera snedställda tänder. Vilken tandställning som är bäst för dig beror på hur dina förväntningar ser ut. Vi strävar efter att erbjuda de mest estetiska tandställningarna utan att göra avkall på behandlingens kvalitet och hållbarhet.

För att justera snedställda tänder kan flera olika typer av tandställningar användas. Vilken tandställning din specialisttandläkare föreslår beror på hur komplex din behandling är samt på dina specifika önskemål. 

Estetiska lösningar utan avkall på kvalitet

Vi på Aqua Dental försöker alltid leva upp till dina önskemål och förväntningar, utan att göra avkall på behandlingens kvalitet! Vi strävar alltid efter att erbjuda de mest estetiska tandställningarna som samtidigt levererar precisa och beständiga resultat och därför arbetar vi med alla de marknadsledande produkterna inom tandreglering. 

Rätt tandställningar för dig

Oavsett om du tänkt dig en osynlig tandställning med linguala fästen, det vill säga på tändernas insida (eLock, eBrace, Incognito), eller hellre vill behandlas med nästan osynliga plastskenor utan konventionella fästen (Invisalign, Clear Aligner) har vi alternativet för dig. 

Alla våra övriga fasta buccala tandställningar, det vill säga på tändernas utsida, kan dessutom fås med högestetiska, keramiska tandfärgade fästen av absolut högsta kvalitet. 

Skräddarsydd behandling

Man kan säga att vi skräddarsyr din behandling utifrån dina önskemål och förutsättningar, så att resultatet blir snyggt och beständigt samt resan dit så bekväm som möjligt. På så sätt är vi på Aqua Dental unika i vår strävan att alltid erbjuda den bästa tänkbara tandställningen, oavsett vilken typ du vill ha och kan behandlas med!

 

Vill du veta mer om tandreglering?

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att vi sparar och hanterar dina personuppgifter i enlighet med Aqua Dentals dataskyddspolicy.

Intresserad av en tandställning?

Kontakta oss

Vill du veta mer om tandställning och tandreglering? Kontakta Aqua Dental för att boka en konsultation eller för att få veta mer.

Kontakta Aqua Dental
020 20 20 80
servicecenter@aquadental.se

Här hittar du våra kliniker:

Hammarby Sjöstad – Stockholm
Lugnets Allé 10

Kungsholmen – Stockholm
Norr Mälarstrand 62

Östermalm – Stockholm
Sturegatan 48

Express – Stockholm
Vasagatan 12

Nacka – Stockholm
Forumvägen 32

Sollentuna – Stockholm
Sollentuna Centrum

Mörby – Stockholm
Mörby Centrum

City – Göteborg
Östra Hamngatan 52

Olskroken – Göteborg
Redbergsvägen 13 A

Aqua Dental Logo

Fyra tandställningar för vuxna

Patienter Tandställning Du behöver inte gå omkring och vara missnöjd med ditt leende. Det finns många olika moderna tandställningar att välja bland. Gå inte och fundera om du behöver en tandställning boka tid för en konsultation och få svar direkt.Tandställning är inte något som bara kan användas på barn. Du är inte för gammal för att genomgå […]

Incognito – den osynliga tandställningen

Tandställning Många som måste justera sina tänder vill inte att det ska synas. Då är en osynlig tandställning den perfekta lösningen. Det osynliga tandställningssystemet Incognito är en välbeprövad metod som endast får utföras av specialistutbildade tandläkare. Det är endast ett fåtal kliniker i Sverige kan arbeta med denna osynliga tandställning. Aqua Dental är en av dessa.Det […]