Vi är specialister på tandställning

Receptionen Aqua Dental Hammarby Sjöstad

Tandställningsspecialisterna är en del av tandläkarkedjan Aqua Dental. Vår målsättning är att erbjuda Sveriges bästa och tryggaste tandvård. Här på tandställningsspecialisterna.se hittar du all information du kan tänkas behöva om just tandställningar och tandreglering.

Om du behöver justera ditt bett eller en trångställning så kan vi hjälpa dig att lösa ditt problem. På Aqua Dental arbetar flera specialisttandläkare och allmäntandläkare specialinriktade inom tandreglering, alla med lång erfarenhet och hög kompetens. En erfaren tandläkare är den främsta garantin för ett bra och långsiktigt resultat.

På Aqua Dental strävar vi efter att kunna erbjuda dig Sveriges bästa tandvård. Den målsättningen gör att vi ständigt utvärderar vårt arbete och kvalitetssäkrar behandlingarna. Hos oss ansvarar Louise Hägglund för odontologi- och patientsäkerhetsfrågor. Tillsammans med Jan Ekenbäck, kvalitetsansvarig, och utvalda tandläkare från klinikerna säkerställer de kvaliteten på behandlingarna och utvecklar vår tandvård.

Dataskydd

Tandställningsspecialisterna  är en del av tandläkarkedjan Aqua Dental och tillsammans värnar vi om din integritet. Här länkar vi till Aqua Dentals dataskyddspolicy som förklarar hur företaget samlar in och använder dina personuppgifter. Den går även igenom dina rättigheter och hur du gör dessa gällande. Om du har några frågor gällande policyn eller om integritet- och dataskydd skicka ett e-postmeddelande till dataskydd@aquadental.se

Genom att använda Aqua Dentals tjänster, accepterar du vår Dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Du godkänner också att Aqua Dental använder elektroniska kommunikationskanaler för att skicka information till dig. Det är av vikt för oss att du förstår vår dataskyddspolicy innan du använder våra tjänster. Aqua Dentals dataskyddspolicy hittar du här.

 

Är du intresserad av tandställning?

 Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så fort som möjligt:

Intresserad av en tandställning?